Aquella Golf

Aquella Golf & Country Club biedt de enige kampioenschapsgolfbaan die beschikbaar is langs de adembenemende Andamanse kust.
Te midden van spectaculaire vergezichten over de zachte turquoise tinten van de betoverende Andamanse Zee, de verfrissende zeebries en onberispelijk wit zand in combinatie met het luxe clubhuis, Aquella Golf & Country Club is echt een kostbaar juweel in de golfbestemmingen van Thailand.

Deze 18 holes, par 72 golfbaan biedt een fantastisch spel van 6.418 meter door het glooiende strandterrein bedekt met platina Paspalum-gras.
De golfbaan neemt golfers mee door een strategische reis over stromende beekjes, stylistische zandbunkers, ruim landschap, Casuarina-bos en opvallend uitzicht op zee in de mix.

“The Signature Hole” van Aquella Golf & Country Club is ongetwijfeld Hole 11 Par 3, met het heldere azuurblauwe oceaanwater en het poederachtige witte zand van Thai Muang Beach.
Het bevatte enkele van de uitdagende holes voor veteranen die nog vriendelijk genoeg waren voor beginnende golfers met verschillende benaderingen van de green.

Aquella Golf & Country Club is gebouwd door het team van Pacific Coast Design en streeft het hele jaar door naar de top golfbaan.
Er zijn uitgebreide inspanningen gedaan op het gebied van bodemdrainage van de fairway om de zware stortbui te weerstaan die deze regio tijdens het moessonseizoen (juni – augustus) teisteren.

Verschillende teeboxen gecombineerd met ruime fairways zorgen ervoor dat golfliefhebbers van alle niveaus, Aquella Golf & Country Club aan hun uitdagende eisen voldoet.
Bovendien zijn er een minigolfbaan, tennisbanen, fitnesscentrum, yogastudio, jogging- en fietspaden, strandclub, zwembad, en verschillende soorten watersporten voor uw perfecte familievakantie in de rustige omgeving van Phang Nga.

Opgericht jaar: 2021
Ontworpen door: Pacific Coast Design
Par: 72
Fairway Grass: Platinum Paspalum
Golfkar: verplicht

Zwart tee: 6.418 meter
Wit tee: 5.766 meter
Rood tee: 5.123 meter