Laguna Golf

Welkom bij de boeiende Laguna Phuket Golf Club, een golfparadijs genesteld in het eerste volledig geïntegreerde bestemmingsresort van Azië.
Deze par-71 baan met 18 holes, die 6.177 meter beslaat, biedt een golfervaring van wereldklasse.
De Laguna Phuket Golf Club wordt omgeven door weelderige bergen, zandstranden en rustige lagunes en is een toevluchtsoord voor golfliefhebbers van alle niveaus.

De baan beschikt over golvende fairways die door lagunes en kokospalmen slingeren en golfers een weelderig tropisch landschap bieden.
Met het herontwerp door architect Paul Jansen in 2014, worden precisie en strategie sleutelelementen terwijl je door de baan navigeert.
Opvallende holes zijn de bergopwaartse par-5 14e, waar je een uitdagende klim en strategisch geplaatste bunkers tegenkomt, die zowel kracht als nauwkeurigheid nodig hebben om een goede score te behalen.
De par-4 17e presenteert een dog-leg die is achtergelaten met watergevaren, die bekwame clubselectie en nauwkeurige slagen nodig heeft om met succes deze hole te navigeren.
Ten slotte heeft de veeleisende par-4 18e een uitdagende afslag, bunkers die de fairway bewaken en een green benadering die je vaardigheden test, waardoor het een gedenkwaardig laatste hole is.

Omarm de uitdaging van goed geplaatste bunkers en waterhindernissen, terwijl u geniet van de uitstekende kwaliteit van de USGA-specificatiegreens.
Met goed ontworpen contouren en afvloeiingsgebieden heb je een overvloed aan slag mogelijkheden, waardoor elke hole een unieke en spannende ervaring wordt.

Geniet na een heerlijke dag op de baan van de luxe voorzieningen die worden aangeboden bij de Laguna Phuket Golf Club.
Kom tot rust in het traditionele designclubhuis van Thai Villa, compleet met een goed gevulde pro-shop en het elegante Banyan restaurant.

De Laguna Phuket Golf Club-ervaring is een harmonieuze mix van adembenemende landschappen, boeiende golfuitdagingen en service van wereldklasse, waardoor het de perfecte bestemming is voor uw volgende golfavontuur.

Opgericht jaar: 2014 (redesign)
Ontworpen door: Mr. Max Wexler & Mr. David Abell
Par: 71
Golfbuggy: optioneel

Zwart tee: 6.177 meter, * 71.1 / 124
Blauw tee:: 5.630 meter, * 68.6 / 118
Wit tee: 5.277 meter, * 67.1 / 114
Rood tee: 4.779 meter, * 68.7 / 119

* Slope Rating