Wie ben ik

Vincent (54 jaar):

 

 

 

Ik golf al heel wat jaren, maar voorheen altijd maar een paar keer per jaar, puur voor ontspanning. Ondanks dat ik er altijd al een redelijke aanleg voor had. Maar steeds meer familie en vrienden gingen mij de vraag stellen; “Waarom ga je niet je handicap halen? Dan kan je eindelijk ook eens meedoen met wedstrijden.”

Zo gezegd zo gedaan; eind 2015 ben ik dan maar begonnen om een echte geregistreerde handicap te gaan halen. En eenmaal begonnen kreeg het golfvirus mij te pakken.
En vervolgens heb ik met veel trainen (driving range), veel spelen (ik mocht nu ook meedoen met wedstrijden) en ondersteunende les van 2 Top Pro’s (Brian en Stuart) in een kleine 3 jaar mijn handicap van 54 naar 12 gebracht.

Resultaat: Ik ben uitgenodigd om dit jaar, onder Surinaamse vlag, mee te doen aan de finale van het Wereldkampioenschap golfen voor amateurs , van 26 oktober t/m 3 november 2024 op Phuket (Thailand).
Ik speel in de 3e categorie, handicap 10.5 – 15.4.
Het kampioenschap wordt gespeeld net als bij de professionals, 4 wedstrijddagen achter elkaar met 2 oefendagen ervoor. En net als bij de professionals wordt er alleen ‘stroke play’ gespeeld (het echte golf).

Dus 6 dagen golfen achter elkaar, 6 dagen spelen tegen andere golfers van de wereld op mijn niveau.
Dit is een ‘once in a lifetime experience’, die ik heel erg graag wil meemaken, het lijkt mij super gaaf!

Echter alle kosten (o.a. de vliegreis, hotel, teamkleding, startgeld) moet ik zelf betalen.

Daarom aan jou de vraag:
“Wil jij mij zien strijden op het wereldkampioenschap?!”

Steun mij dan door mij te sponsoren! Dat kan op deze crowdfunding pagina.
Ieder bedrag is welkom, hoe klein ook.

Alvast bedankt!!!

Je kan anoniem op mijn crowdfunding pagina een donatie storten.
Geen creditkaart, dan kan je ook overmaken naar mijn bankrekening.

Stuur dan een e-mail naar: wkagolf@tjinadjie.nl