Red Mountain Golf Club

Red Mountain Golf Club Phuket is een spectaculaire baan in het hart van Phuket, Thailand.
Deze par-72 baan van 6.200 meter biedt een onderscheidende golfervaring die is afgestemd op alle vaardigheidsniveaus en staat bekend om zijn boeiende landschap, uitdagend design en adembenemende uitzichten.
Het voldoet aan hoge internationale normen en beschermt tegelijkertijd het milieu.

De golfbaan is meesterlijk ontworpen door Jon Morrow en Al Tikkanen, die de rijke geschiedenis omarmden en overblijfselen uit het tinmijntijdperk omvatten.
Water, smalle fairways en glooiende greens vormen allemaal uitdagingen voor golfers.
Het gevarieerde terrein zorgt voor een spannende golfervaring die nauwkeurigheid en baan management op de proef stelt.
De kenmerkende 17e hole, een par-3 met een dramatische val van 50 meter, vereist precisie terwijl spelers door de adembenemende vallei navigeren.
Golfbuggies zijn nodig om comfortabel door het bergachtige terrein te navigeren, dus maak je vast en geniet van de schilderachtige tour.

De opmerkelijke flora en fauna van Red Mountain, met tropische bomen, bloemen en struiken, boeit golfers en trekt lokale dieren aan.
De golfbaan biedt ornithologische paden voor vogelaars om de unieke soorten van de regio te spotten, waarbij spelers worden ondergedompeld in de betoverende tropische jungle-atmosfeer.
Het is veilig om te zeggen dat deze golfbaan veel birdies heeft, zowel aan als naast de greens.

Het moderne clubhuis beschikt over ruime kleedkamers, een goed gevulde pro-shop en een restaurant dat Thaise en westerse gerechten serveert.
En voor degenen die een buitenfresco-eetervaring waarderen, biedt het openluchtterras een adembenemend uitzicht dat uw maaltijd nog bevredigender zal maken.

In een notendop, Red Mountain Golf Club Phuket is een must-visit voor golfers in de regio en biedt een onvergetelijke ervaring met zijn adembenemende landschap, rijke geschiedenis en uitdagend design.
Deze ongelooflijke golfbaan, met eersteklas voorzieningen en een adembenemend uitzicht, mag u niet missen door golfliefhebbers die Phuket bezoeken.

Opgericht jaar: 2007
Ontworpen door: Jonathan Morrow
Par: 72
Rough: 45 mm.
Fairways: 15 mm.
Green snelheid: 8,5 (stimp-meter)
Fairway grass: Seashore Paspalum
Grass on green: Bermuda Novotek
Golfbuggy: verplicht

Zwart tee: 6.200 meter, * 72.7 / 136
Blauw tee: 5.798 meter, * 70.4 / 128
Wit tee: 5.417 meter, * 68.6 / 121
Rood tee: 4.757 meter, 70.4 / 123

* Course Rating / Slope Rating